מה עושים עסקים, משרדים וחברות קטנות שאין להם מחלקת IT? שאינם מעסיקים מומחי אבטחת מידע? שאין להם, בניגוד לארגונים וחברות גדולות, מומחים שיודעים לבלום מתקפות סייבר? כיצד יטפלו באירוע במהירות וימזערו נזקים? בעת אירוע סייבר, אותם עסקים, עלולים להימצא בבעיה: למי לפנות לעזרה? מי יסייע לשחרר את המחשבים שהוצפנו? האם לשלם את דמי הכופר? ושאלות רבות שמעסיקות בעל עסקים ברגע קריטי שבו עליו להתמודד לבדו ולמצוא פתרונות מיידים. אותו רגע שתוכנת ההגנה נעקפה, הוא נותר ללא מענה מקצועי.
רגע רגע, רכשתם תוכנת הגנה? גם תוכנת האנטי וירוס המתקדמות ביותר לא יצליחו לעצור 100% מניסיונות הפריצה, מדי יום נוספות לעולם תוכנות זדוניות חדשות. גם הגורם האנושי (העובדים) , שרשרת האספקה של הספקים שאנו עובדים עימם, ועד המיילים זדוניים מפילים ברשתם עובדים תמימים שמאפשרים לתוקף להיכנס לרשת המחשבים ומשם לנעול ולהצפין את המידע ולנהל תהליך סחיטה מול החברה. אז מה עושים במקרה שאכן הייתה חדירה למערכת המחשוב של העסק? מהירות התגובה הינה קריטית. עצירת המתקפה בשלב התחלתי תמזער מאוד את הנזק הצפוי.
הצורך אמיתי הוא להגן על עסקים גם באופן פעיל בעת אירוע סייבר ואת זה ניתן לבצע באמצעות יחידת לטיפול באירועי סייבר שמגיעה כחלק מחבילת תוכנות אבטחת המידע ובתוספת של רכיב של פיצוי על מתקפות סייבר הכלולות בחבילה. הכל ארוז במקום אחד.
שירות ההגנה המשולש לחברות ועסקים שרוצים להיות מכוסים – קוראים לנו Cyber Cover

שכבה ראשונה – תוכנת SANDBLAST המגנה על המחשבים מפני חדירה של תוכנות זדוניות וכן תוכנות כופר הן בנקודות הקצה והן ברשת(מבית CHECK POINT)
שכבה שניה – יחידת לטיפול באירועי סייבר. כמו חברת שגריר שמסייעת ללקוחות שהרכב תקוע, לקוח שנפגע , ננעלו לו המחשבים או נסחט בדרישת כופר, מקפיצים אותנו ואנו מטפלים בלקוח עד חזרתו לפעילות.
שכבה אחרונה – פיצוי ותשלום כופר – הביטוח של בזק בינלאומי, הכלול בחבילת השירות, מעניק ללקוחות פיצוי כספי על ההוצאות שנגרמו להם במקרה של פריצה, פיצוי על אובדן ימי עבודה וכן גיבוי שיסייע לעסק לשחזר את המידע יקר הערך שנפגע או נגנב.
רוצים לדעת עוד ? ניתן להשאיר כאן פרטים ונחזור אליך:
קובי מזרחי מנהל שיווק אבטחת מידע KOBIMI@bezeqint.co.il